امروزه با توجه به فراگیری اینترنت و افزایش مخاطبان آن، داشتن وب سایت برای هر کسب و کاری بخصوص شرکتها بسیار لازم است. اگر شرکتی نتواند در فضای اینترنت حضور فعالی داشته باشد و کار خود را گسترش ندهد، به جرات میتوان گفت تاثیرگذاری و جذب مخاطب خود را از دست خواهد داد. به طور معمول طراحی وب سایت به دو روش کدنویسی و استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا انجام میشود. از این رو سیستمهای مدیریت محتوا به دلیل مزایای بسیاری که دارند، موجب محبوبیت زیادی بین طراحان سایت شدهاند. شما میتوانید با استفاده از آموزش طراحی سایت شرکتی، سایت خود را راهاندازی کرده و شرکت خود را در فضای آنلاین به مخاطب معرفی نمایید.
هدف از طراحی وب سایت شرکتی
طراحی سایت شرکتی امکان تماس سریع و استفاده از خدمات را برای مشتریان راحتتر میکند. درواقع هدف از آموزش طراحی سایت شرکتی ایجاد ارتباط راحت و کارآمد با مشتریان میباشد. با استفاده از طراحی سایت میتوانید امکانات ویژهای را برای مشتریان خود در نظر بگیرید.
اهمیت داشتن وب سایت شرکتی
زمانی که برای شرکت خود وب سایتی را طراحی میکنید، علاوه بر افزایش اعتبار کسب و کار، برندسازی، میتوانید نیاز مشتریان را در کوتاهترین زمان ممکن برطرف نمایید. افزایش اعتماد و جذب مشتری، کاهش هزینههای تبلیغاتی، ایجاد ارتباط سریع با مشتری، اتصال به شبکههای اجتماعی و مزایای بیشمار دیگری از جمله مواردی هستند که اهمیت داشتن وب سایت شرکتی را نشان میدهند. از این رو میتوانید برای تمامی فعالیتهای شرکتها سایت طراحی نموده و آن را توسعه دهید.
سیستم های مدیریت محتوا
روشهای بسیاری برای طراحی وب سایت وجود دارند که کدنویسی و سیستم مدیریت محتوا از متداولترین آنها به شمار میآیند. سیستمهای مدیریت محتوا یا CMSها پلتفرمهایی هستند که بدون نیاز به دانش برنامهنویسی بستری مناسب برای طراحی وب سایت را فراهم کردهاند. از معروفترین و محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا وردپرس است که با ارائه امکانات بیشمار اکثر افراد از آن برای طراحی وب سایتها استفاده مینمایند. از این رو آموزش طراحی سایت شرکتی با وردپرس بسیار راحت بوده و میتوان در مدت زمان کمتری حتی در 3 ساعت یک وب سایت کامل را راهاندازی نمود.
آموزش طراحی سایت شرکتی در کمترین زمان
اگر در مدت زمان کم میخواهید وارد بازار کار شوید و یا طراحی سایت انجام دهید، میتوانید از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده نمایید. با استفاده از آن قالبهای مربوط به سایتهای شرکتی را طراحی نموده و آنها را به فروش برسانید. همچنین میتوانید طراحی وب سایتهای شرکتی در تمام حوزهها را انجام دهید. در نتیجه با سرمایهگذاری در این زمینه مشتریان داخلی و حتی خارجی بیشتری را به دست خواهید آورد که سودآوری بسیاری به همراه خواهد داشت.
مزایای طراحی سایت وب سایت شرکتی با سیستم مدیریت محتوا
همانطور که گفته شد شما میتوانید با استفاده از آموزش طراحی سایت شرکتی وب سایت خود را در کمترین زمان با بهترین کیفیت و زیبایی طراحی نمایید. از مزایای سیستم مدیریت محتوای وردپرس میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- عدم نیاز به داشتن دانش کدنویسی
- امکان طراحی سایتهای شرکتی با موضوعات مختلف
- به نتیجه رسیدن در سریعترین زمان ممکن
- داشتن هزینه مناسب و به صرفه
- وجود قالبهای اماده و متنوع در مخزن هسته وردپرس
- پشتیبانی از صفحهسازهای قدرتمند
- امکان ایجاد صفحات و بخشهای مختلف به صورت گرافیکی
امکانات موردنیاز وب سایت شرکتی
از آنجایی که وب سایت شرکتی یک سایت بسیار جامع و کامل برای معرفی خدمات است باید تمامی بخشها و صفحات آن را به درستی پیادهسازی نمایید. از جمله مهمترین امکانات و صفحات وب سایت شرکتی به شرح زیر میباشند:
- صفحه اصلی که شامل چکیدهای از فعالیت و معرفی شرکت، نشان دادن برندها یا همکاران، چند نمونه از آخرین نمونه کار شرکت، بیان خلاصهای از خدمات شرکت و نظرات مشتریان است که میتوانند با عناوین متفاوتی در صفحه اصلی سایت قرار داده شوند.
- صفحه معرفی مدیریت و اعضا شرکت
- امکان درج نظر توسط مشتریان
- صفحه گالری تصاویر از محصولات و محیط شرکت
- چندزبانه بودن وب سایت
- صفحه درباره ما
- صفحه ارتباط با ما
- صفحه نمونهکارها
- صفحه خدمات
- صفحه بلاگ
- صفحه تعرفهها
- واکنشگرا بودن صفحات
آموزش طراحی سایت شرکتی با وردپرس
مراحل راهاندازی و طراحی وب سایت شرکتی با وردپرس به شرح زیراست:
تهیه دامنه و هاست موردنیاز
برای طراحی وب سایت موردنظر در ابتدا باید فضا هاست و دامنه را از شرکتهای ارائهدهنده آنها خریداری نمایید. دامنه همان نام وب سایت شما است، که پیشنهاد میشود از نام شرکت استفاده کنید. بعد از خرید دامنه باید فضای هاست موردنیاز را مشخص نمایید که این فضا درواقع شامل تمام کدها، تصاویر و موارد دیگری است که در وب سایت بارگذاری میشود.
نصب وردپرس بر روی هاست
پس از خرید دامنه و هاست مورنظر باید وردپرس را بر روی هاست نصب نمایید. فرآیند نصب وردپرس بسیار آسان است و برای این کار کافیست از وب سایت WordPress.org بسته نصبی وردپرس را دانلود کرده و فایل زیپ را در هاست خود بارگذاری نمایید. پس از بارگذاری فایل باید آن را از حالت زیپ خارج کنید و تمامی فایلهای آن را به پوشه اصلی انتقال دهید.
ساخت پایگاه داده (DataBase) برای تکمیل نصب وردپرس
در این مرحله باید پایگاه داده را ایجاد کرده تا جدولهای موردنظر ساخته شوند. ایجاد پایگاه داده در هاستینگهای متفاوت روشهای مختلفی دارد. برای مثال مراحل ساخت پایگاه داده در هاست سی پنل با هاست دایرکت ادمین متفاوت خواهد بود. که در ادامه نحوه ایجاد پایگاه داده در هر دو هاست را شرح میدهیم.
ساخت پایگاه داده در هاست سی پنل
در ادامه آموزش طراحی سایت شرکتی باید پایگاه داده را ایجاد نمایید. گزینه Database Wizard را در هاست سی پنل انتخاب نمایید. سپس با کلیک بر روی Create New Database در صفحه باز شده نام انتخابی را وارد کنید. سپس با کلیک بر روی Next، در مرحله بعد نام کاربری و رمز عبور موردنظر را انتخاب نمایید. به این نکته توجه کنید که نام و رمز عبور را حتما در جای مشخص ذخیره نمایید، چراکه در مراحل بعدی به آنها نیاز پیدا خواهید کرد.
ساخت پایگاه داده در هاست دایرکت ادمین
در صفحه اصلی هاست دایرکت ادمین بر روی گزینه Database Management کلیک کرده و Create New Database را انتخاب نمایید. در صفحه باز شده نام دیتابیس را وارد کرده و پس از تایید نام کاربری و پسوورد موردنظر را تعیین کنید. به این نکته توجه نمایید که نام و رمز عبور را حتما در جای مشخص ذخیره کنید، چراکه در مراحل بعدی به آنها نیاز پیدا خواهید کرد.
تنظیمات نصب وردپرس بر روی هاست
برای اینکار باید نام دامنه خریداری شده را در آدرسبار مرورگر وارد نمایید تا صفحه تنظیمات نصب وردپرس فعال شود. در مرحله اول باید نام دیتابیس، نام کاربری و رمزعبور انتخابی را وارد کنید. میزبان پایگاه داده را تغییر ندهید اما برای افزایش امنیت وب سایت میتوانید پیشوند جداول را به دلخواه خود عوض کنید. در مرحله بعد با تکمیل اطلاعاتی همچون نام وب سایت، نام کاربری و رمز عبور برای ورود به بخش مدیریت سایت، ایمیل فرایند نصب پایان میپذیرد. توجه نمایید به دلیل عدم تکمیل وب سایت گزینه نمایش به موتورهای جستجو را فعال نکنید تا سایت شما در موتورهای جستجو ذخیره نگردد. پس از اتمام طراحی سایت میتوانید از طریق بخش تنظیمات پیشخوان وردپرس این گزینه را تغییر دهید.
شروع طراحی صفحات و اضافه نمودن ویژگی های موردنظر
در این مرحله از آموزش طراحی سایت شرکتی میتوانید با ورود به بخش پوستهها و افزونهها، قالب و افرونههای موردنظر را نصب کنید. قالب وب سایت ظاهر و ویژگیهای سایت شما را تعیین میکند. با نصب این موارد میتوانید امکانات بیشماری را به سایت اضافه کتید تا سایت تکمیل گردد. همچنین از افزونههایی مانند ویژوال کامپوزر و المنتور نیز میتوانید جهت طراحی صفحات استفاده نمایید.
بهینه سازی و سئو وب سایت شرکتی
جستجو در اینترنت از اصلی ترین راههای دسترسی به نیازهای افراد است، بنابراین افزایش رتبه سایت شرکت و وجود آن در صفحات اولیه موتورهای جستجوگر از جمله موارد مهمی است که باید به آن توجه شود. پس از آنکه با آموزش طراحی سایت شرکتی سایت خود را راهاندازی نمودهاید، باید سئو سایت را در نظر گرفته و اصول آن را در سایت اجرا نمایید. بهینهسازی وب سایت و رعایت تمامی استانداردهای مربوطه از اهمیت بالایی برای موتورهای جستجو برخوردار است.
طراحی سایت شرکتی، گسترش کسب و کار!
همانطور که گفته شد هدف اصلی از فعالیت در فضای آنلاین، دیده شدن و جذب بیشتر مخاطب است. با آموزش طراحی سایت شرکتی با وردپرس میتوانید بدون دانش برنامه نویسی انواع سایتها را با توجه به امکانات موجود طراحی نمایید. به دلیل داشتن مزایای بسیار و سهولت کار در کمترین زمان ممکن و همچنین با کمترین هزینه میتوانید سایت شرکتی را طراحی کنید تا بتوانید مشتریان بیشتری را جذب و نیازشان را برطرف نمایید.