جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

زمانی که در سطح وب در حال گشت و گذار هستیم ممکن است گاهی برخی از صفحات جستجو شده در نمایش دچار مشکل شده باشند و پیام‌های حاوی ارور را به ما نشان دهند. اگر شما مدیریت یک وب سایت را بر عهده دارید و یا یک پشیبان هستید و باید از بهینه بودن وب سایت اطمینان حاصل کنید، باید خطاهای رایج در وب سایت را بشناسید.
شما به عنوان شخصی که مدیریت یک سایت را بر عهداه دارد باید در هر شرایطی و هر زمانی مطمئن شوید که کاربران به راحتی میتوانند به محتوای سایت شما دسترسی داشته باشند. موارد زیاد وجود دارد که باید آنها را برای بهینه بودن وب سایت برسی کنید. یکی از این موارد بسیار مهم خطاهای رایج در وب سایت‌ها هستند.
در این مقاله قصد داریم تا شما را با 11 تا از خطاهای رایج در وب سایت آشنا کنیم و برایتان توضیح دهیم که هر کدام از آنها به چه دلیلی بوجود می‌آید و چگونه میتوانید برای رفع آنها اقدام کنید. شناسایی این خطاها کار سختی نیست زیرا همیشه با پیام‌های همراه هستند که نوع خودشان را مشخص میکنند. برای مثال یکی از رایج ترین خطاهای وب سایت، خطای 404 است حتی برخی از مدیران وب سایت‌ها برای نمایش آن صفحاتی را طراحی میکنند تا به خوبی به کاربر اطلاع دهند که با چه اشکالی روبه‌رو هستند!

آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

برای رفع آنها تنها کافی است که بدانید هر پیام خطا برای کدام یک از ارورهای وب سایت است. آنگاه میتوانید به راحتی برای از بین بردن آن دست به کار شوید. با مطالعه‌ی این مقاله دیگر از دیدن صفحات خالی از محتوا و انواع ارورهای مختلف نگران نخواهید بود بنابراین تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

زمانی که کاربر عبارتی را جستجو میکند در سرور چه اتفاقی رخ میدهد؟

زمانی که کاربر موضوعی را جستجو میکند، درواقع در حال ارسال درخواست هایی به سرور است. سرور نیز این درخواست ها را به صورت یک کد مخصوص به مرورگر ارسال میکند. درنهایت مرورگر میدانید که چه چیزی را باید نمایش دهد و کاربر به صفحه‌ای مناسب هدایت میشود.

Common Website Errors1 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

این کدهایی که سرور برای مرورگر ارسال میکند معمولا دارای سه شناسه هستند. شناسه‌ی اول که به صورت عدد است یک وضعیت خاص را نشان میدهد که برای مرورگر معرفی کننده اطالاعات مهمی است. برخی از این شناسه‌ها به صورت زیر هستند:

  • ۱XX : برای “انتقال بسته‌ی اطلاعات صفحه”
  • ۲XX : برای “عملیات موفق”
  • ۳XX : نشان دهنده “انتقال مسیر”
  • ۴XX : نشان دهنده “وجود خطا در سمت سرویس گیرنده یا همان کاربر”
  • ۵XX : نشاند دهنده “وجود خطا سمت سرور”

اغلب خطاهایی که کاربران در حین جستجو با آن مواجه میشوند جز دو گزینه آخر هستند. یعنی شامل خطاهایی میشوند که شناسه اول آنها اعداد ۵ و ۴ است.

Common Website Errors2 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

آشنایی با خطاهای سمت کاربر و خطاهای سرور

همانطور که در بالا گفته شد سرور در نتیجه‌ی جستجوی کاربران سرور پاسخ‌ها مختلفی را به مروگر نشان میدهد تا محتوایی را برای کاربر به نمایش بگذارد. گاهی اوقات نمایش نتایج با موفقیت انجام نمیشود و کاربر با خطاهایی مواجه میشود. این خطاها به طور کلی در دو دسته‌ی خطاهای سمت کاربر و خطاهای سمت سرور دسته بندی میشوند.

تفاوت آنها کاملا مشخص است. خطاهایی که در سمت کاربر رخ میدهد تمام مربوط به خود کاربر است. به این معنی که مدیر وب سایت در بهینه سازی صفحات سایت خودش کم کاری انجام داه است و سایت او در نمایش دچار اشکال شده است. برای رفع کردن آن نیز باید در بخش‌های مختلف سایت جستجو کند تا علت را پیدا کند و رفع کند.

اما خطاهای سمت سرور که شناسه‌ی اول کدهای آن با عدد 5 سروع میشود، زمانی نمایش داده میشوند، که مشکلی در وب سرور وجود داشته باشد. ممکن است تنظیمات وب سرور دچار اختلال شده باشد و یا اینکه وب سرور توانایی انجام درخواست مربوطه را ندارد.

انوع خطاهای سمت کاربر

  • خطای 400
  • خطای 401
  • خطای 403
  • خطای 404
  • خطای 408
  • خطای 410

انواع خطاهای سمت سرور

  • خطای 500
  • خطای 501
  • خطای 502
  • خطای 503
  • خطای 504

Error! Filename not specified.

آیا خطاهای رایج در وب سایت برای سئو تاثیر منفی دارند؟

در این قسمت اهمیت این خطاها را برایتان توضیح میدهیم، اینکه به چه دلیل باید آنها را بشناسید و در پی رفع آنها باشید. متخصصین و کارشناسان سئو میگویند که اگر وب سایت خود را بهینه سازی نکنید و این خطاها را رفع نکنید قطعا بر روی سئوی سایت و رتبه‌ی سایتتان تاثیرات منفی خواهد گذاشت. این تاثیر منفی متاسفانه به کاهش امتیاز و جایگاه وب سایت منجر میشود. اما به چه دلیل وجود این خطاها باعث چنین نتایجی میشود؟!

زمانی که وب سایت خود را بهینه نکنید و این خطاها را رفع نکنید، در مواقعی که کاربر به دنبال خواسته خود به صفحات سایت شما هدایت میشود، با دیدن چنین خطاهایی در درجه اول تصور میکند که وب سایت شما خراب شده و دیگر کارایی سابق را ندارد و بلافاصله سایت را ترک میکند. گاهی نیز با دیدن یکی از این ارورها گذشت میکند و بازهم به گشتن ادامه میدهد اما با دیدن تعداد بیشتری از آنها و نداشتن یک تجربه کاربری مناسب، صبر نمیکند و سایت شما را ترک میکند.

یکی از کارهایی که میتوانید برای بهینه سازی وب سایت خود انجام دهید و از بروز برخی از خطاها جلوگیری کنید این است که حواستان به سرعت سایت و اینترنت رایج کشور باشد. میتوانید با کم کردن حجم تصاویر سرعت سایتتان را افزایش دهید و از بروز خطاهای رایج در وب سایت جلوگیری کنید.

Common Website Errors3 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

معرفی انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطاهایی که در این بخش آنها را معرفی میکنیم همگی مربوط به دسته HTTP هستند و به شدت برای کاربران آزار دهنده هستند. خطاهایی که در زیر مشاهده میکنید 11 تا از خطاهای رایج در وب سایت هستند. البته که خطاهای بیشتری نیز وجود دارند اما اینها مواردی هستند که کاربران بیشتر با آنها برخود میکنند.

  1. خطای 400 Bad Request
  2. خطای 401 Unauthorized
  3. خطای 403 Forbidden
  4. خطای 404 Not Found
  5. خطای 408 Request Time Out
  6. خطای 410 Gone
  7. خطای 500 Internal Server Error
  8. خطای 501 Not Implemented
  9. خطای 502 Bad Gateway
  10. خطای 503 Service Unavailable
  11. خطای 504 Gateway Timeout

در ادامه هر یک از این خطاهای رایج در وب سایت را برایتان توضیح میدهیم. علت بوجود آمدن و نحوه رفع کردن آنها را نیز برسی میکنیم بنابراین تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

Common Website Errors4 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 400 Bad Request

خطای 400 که یکی از خطاهای رایج در سمت کاربر است به این علت رخ میدهد که درخواستی که کاربر برای سرور ارسال کرده است قابل پذیرش نیست. درواقع نحوه درخواست درست نیست به همین علت سرور خطا میدهد! زمانی که شما به عنوان یک کاربر درخواستی را برای سرور ارسال میکنید، اگر آن درخواست با قوانین پروتکل HTTP مطابقت نداشته باشد سرور متوحه نمیشود که این درخواست را چگونه باید پردازش کند و به مرورگر دستور دهد.

حتی یک اشتباه تایپی در حین تایپ عبارت جستجو و یا آدرس یک سایت، منجر به روبه‌رو شدن با این خطا میشود. خطا رو به رو شوید. برای حل این خطا باید مواردی را برسی کنید که کاربر مربوط هستند برای مثال اتصال اینترنت کاربر و یا استفاده از مرورگر معیوب و یا استفاده از نسخه قدیمی مرورگر. گاهی اوقات نیز این مشکل از مرورگرهایی است که استفاده میکنیم. آن‌ها در برخی مواقع مدام سعی میکنند با استفاده از کوکی هایی که دیگر اعتبار ندارند و یا نادرست هستند به یک سرور متصل شوند.

چگونه میتوان این خطا را برسی و رفع کرد؟

  • بررسی آدرس تایپ شده یا همان URL سایت
  • حذف کوکی های مرورگر
  • انجام تغییرات DNS
  • احتمال اشکال در سرویس اینترنت (مودم خود را خاموش و روشن کنید. از حجم اینترنت خرداری شده اطمینان حاصل فرمایید)
  • نسخه مرورگر خود را برسی کنید و تمام به روز رسانی‌ها را انجام دهید.

Common Website Errors5 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 401 Unauthorized

خطای Unauthorized یکی دیگر از خطاهای سمت کاربر است که زمانی رخ میدهد که کاربری بدون آگاهی از نام کاربری و رمز عبور مربوطه (اطلاعات لاگین) بخواهد به منبع یا صفحه‌ای وارد شود و دسترسی داشته باشد. البته نه هر آدرس و صفحه‌ای! تنها برای وارد شدن به صفحاتی که توسط HTTP Authentication محافظت میشوند.

این دسته از صفحات تنها برای افراد خاصی قابل نمایش و استفاده است و هر زمان که فردی اطلاعات لاگین صفحه را اشتباه وارد کند و جز دسته افراد مجاز برای بازدید صفحه نباشد با این خطا مواجه میشود. شاید با خودتان بگویید که HTTP Authentication چه مزیتی دارد و در چه مواقعی از آن استفاده میشود؟!

گاهی اوقات شما نیاز دارید تا دسترسی برای بخش‌هایی خاص را تنها برای افراد خاصی ازاد بگذارید و دیگران را محدود کنید، در چنین شرایطی میتوانید از HTTP Authentication استفاده کنید. برای مثال صفحه پنل ادمین یک وب سایت از این نوع لینک‌ها استفاده میکنند و تنها با وارد کردن اطلاعات کاربری میتوانند به پنل مدیریتی دسترسی داشته باشند. شما میتوانید از طریق cpanel رمز عبوری برای محافظت از اطلاعات سایت را اضافه کنید. بنابراین استفاده از لینک‌های HTTP Authentication یک روش امنیتی مهم است که دسترسی‌ها را محدود میکند.

رفع خطای 401

برای بر طرف کردن این خطا میتوانید از سایت خارج شوید و دوباره لاگین کنید. به احتمال زیاد این خطا رفع میشود. اگر باز م خطا رخ داد آدرس سایت و یا URL سایت را برسی کنید ممکن است که آن را اشتباه وارد کرده باشید.

Common Website Errors6 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 403 Forbidden

خطای 403 بسیار شبیه به خطای 401 است تنها یک تفاوت بسیار کوچک دارد. کاربران زمانی با این خطا مواجه میشوند که دسترسی آنها در یک وب سایت محدود شده باشد. البته باید توجه داشته باشید که این محدودیت دسترسی برای تمامی کاربران است و تنها مدیریت وب سایت به تمام منابع و بخش‌ها دسترسی دارد. در مورد قبلی دسترسی یه یک بخش‌هایی از سایت برای عده‌ای آزاد و برای یک عده‌ای محدود بود.

اما در این مورد حتی اگر کاربر نام کاربری و رمز عبور را نیز درست وارد کند امکان دسترسی برای برخی از موارد محدود است. برای مثال طراحان در طراحی سایت‌هایشان دسترسی به برخی فولدرها و نمایش برخی فایل‌ها را به صورت لیست برای تمام کاربران محدود میکنند. از این رو اگر کاربر چنین اطلاعاتی را درخواست کند با این خطا روبه‌رو میشود. برای مثال سایت‌هایی مانند گوگل آنالیتیکس برای اینکه به کاربرانی که مجاز نیستند اطلاعات مهم را در اخیارشان نگذارند این خطا را به انها نشان میدهد.

البته گاهی اوقات این خطا به دلیل اینکه یک فرد به تعداد دفعات زیادی پسورد خود راه اشتباه وارد میکند نیز رخ میدهد. در چنین شرایطی سرور سایت برای برقراری امنیت IP این فرد را مسدود میکند و این شخص با این خطا روبه‌رو میشود.

لازم است تا بدانید که میتوانید برای حفاظت بیشتر از وب سایت خود از این خطای 403 استفاده کنید. تنها کافی است برای افزودن این لایه‌ی امنیتی به cpanel بروید و از آنجا آن را تنظیم کنید. به یاد داشته باشید که این روش را میتوان یکی از روش‌ها بهینه برای جلوگیری از آسیب‌های مهم مانند هک شدن و دزدی اطلاعات دانست.

نحوه رفع خطای 403

اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که نباید با این خطا روبه‌رو شود و این موضوع خللی در کارتان ایجاد کرده است باید کارهای زیر را انجام دهید.

  • مطمئن شوید که ادرس سایت و یا URL را درست وارد کردید.
  • نام کاربری و رمز عبور خود را در آدرس مورد نظر برسی کنید.
  • حافظه پنهان یا همان کش مرورگر را پاک کنید.
  • ممکن است واقعا دسترسی به سایت برای شما محدود شده باشد.
  • کوکی‌های مرورگر را پاک کنید.
  • رفع انسداد IP
  • برای استفاده از سایت را با VPN تست کنید.
  • مرورگر خود را ببندید و بعد از چند دقیقه دوباره به سایت مراجعه کنید.
  • اگر باز هم خطا رفع نشد بهتر است با مدیریت سایت تماس بگیرید.

Common Website Errors7 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 404 Not Found

یکی از خطاهای رایج در وب سایت خطای 404 است که از سمت کاربر است. اکثر افراد حداقل یک بار این خطا را مشاهده کردن که به دلیل پیدا نشدن صفحه مورد نظر بوده است. گاهی اوقات کاربر سعی میکند تا صفحه‌ای را مشاهده کند که وجود ندارد در چنین شرایطی پاسخی که سرور به کاربر میدهد خطای 404 است. به این معنی که این یا این صفحه قبلا وجود داشته است اما حال حذف شده، و یا اینکه لینک صفحه تغیر کرده است و سرور نمیتواند لینک مناسب را پیدا کند.

خطای 404 بسیار شبیه به خطای 410 است. البته که این دو تفاوت هایی نیز دارند. در هر دو صورت این سرور است که نمیتواند پرونده‌ی درخواستی را پیدا کند‌ و نمایش دهد. اما در خطای 410 این اتفاق یک وضعیت دائمی است. به این معنی که این صفحه به طور عمد از دسترس خارج شده است و دیگر قرار نیست در دسترس باشد. حتی موتورهای جستجو نیز با هر یک از این خطاها با اینکه شبیه به هم هستند، رفتارهای مختلفی نشان میدهند

دلایل رخ دادن خطای 404

  • وارد کردن آدرس سایت اشتباه.
  • زمانی که کاربر مرورگر را میبندد.
  • به سرعت کلیک بر روی روی آدرس سایت قبل از بارگذاری کامل صفحه.
  • وارد کردن لینک‌هایی که حذف شده‌اند.
  • وارد کردن لینک‌های که Redirect شده‌‌اند. (تغییر مسیر دادند)

راه‌های رفع خطای 404

  • چندین بار کلید F5 را فشار دهید تا صفحه رفرش شود.
  • کش مرورگر را پاک کنید.
  • آدرس صفحه و یا URL وارد شده را مجددا بررسی کنید.
  • سطح صفحات را در داخل آدرس کم کنید.
  • آدرس صفحه را کوتاه کنید.
  • در آدرس صفحات خود از کلمات ساده استفاده کنید.

از کجا بفهمیم که سایت ما خطای 404 دارد یا نه؟

برای فهمیدن این موضوع تنها کافی است تا به Google search conole بروید. البته شرط استفاده از این ابزار این است که مدیر وب سایت باشید زیرا باید اطلاعات دقیق وب سایت را وارد کنید و احراظ هویت کنید. سپس با فعال کردن بخش ربات‌های گوگل، میتوانید متوجه شوید که ایا صفحات وب سایت شما دارای خطای 404 است یا خیر؟! این ربات‌ها صفحاتی که خطای 404 را دارند را شناسایی میکنند و به شما اعلام میکنند. در نهایت باید به بخش Coverage مراجعه کنید و از آنجا صفحات را برسی کنید.

استفاده هوشمندانه از خطای 404 در زمان طراحی سایت

گاهی اوقات شما به عنوان مدیر و ادمین یک وب سایت قصد ایجاد تغییرات و به روز رسانی‌هایی در وب سایتتان دارید. این موضوع که در حین اعمال تغییرات کاربران شما نیز در وب سایتتان حضور داشته باشند هیچ تجربه کاربری خوبی به دنبال نخواهد داشت و کاربران هراسان از وب سایت شما خارج میشوند.

یکی از راه حل های مناسب این است که یک برگه با پیام خطای 404 را طراحی کنید و در آن برگه و آدرسی که مشغول تعمیرات و تغییرات هستید قرار دهید. اینگونه کاربران متوجه میشوند که به چه دلیل با این خطا روبه‌رو شده‌اند و میتوانند دوباره به سایت شما سر بزنند.

Common Website Errors8 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 408 Request Time Out

زمانی خطای Request Time Out یا همان 408 رخ میدهد که مدت زمان ارسال درخواست طولانی شود. در چنین شرایطی نیز سرور به مرورگر از دستور قطع میدهد و این خطا را به کاربر نمایش میدهد . برای مثال زمانی که میخواهید فایلی را بر روی وب سرور سایت بارگذاری کنید، اگر زمان زیادی را صرف اینکار کنید سرور نیز به مرورگر دستور میدهد تا به شما خطای 408 را نشا دهد.

البته تنها مدت زمان طولانی برای ارسال درخواست نیست که موجب خطای 408 میشود، گاهی اوقات به خاطر بالا بودن حجم پردازش‌ها در سرور این خطا ظاهر میشود.

خطای 410 Gone

همانطور که در بالاتر نیز اشاره کردیم، خطای 410 بسیار شبیه به خطای 404 است. زمانی خطای 410 به کاربر نشان داده میشود که منبع جستجو شده به طور کامل حذف شده باشد. منظور از پاک شدن منبع، پاک شدن منابع و فایل‌های مورد نظر از روی سرور است.

جالب است این موضوع را بدانید که ربات‌های موتور جستجو صفحاتی را که دارای خطلای 410 هستند را زودتر از نتایج جستجو حذف میکنند. دلیل آن هم کاملا مشخص است. زمانی که خطای 410 مشاهده میشود ربات‌ها میدانند که این منبع به طور کلی از روی سرور پاک شده است و امکان برگشت آن وجود ندارد. اما در خطای 404، با اینکه وجودش در سایت تاثیر مثبتی برای روی سئوی سایت ندارد، اما حداقل از طرف ربات‌های گوگل پاک نمیشود زیرا میداند که مدیر سایت امکان دارد دوباره محتوا را نمایش دهد.

دلایل بروز خطای 410

  • وارد کردن آدرس سایت و یا URL اشتباه.
  • ایجاد تغییرات در برنامه و یا سیستم عامل. (مثلا نصب یک پلاگین‌ و یا سفارشی سازی قالب سایت)
  • تغییر دادن مسیرهای سایت.
  • تغییراتی که در وب سرور انجام شده است.

Common Website Errors9 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 500 Internal Server Error

یکی دیگر از خطاهای رایج در وب سایت خطای 500 است. خطای 500 یک خطای سمت سرور است و به دلیل وجود نواقص در وب سایت های نمایان میشوند. گاهی اوقات به دنبال خواسته‌ای یک صفحه از سایت را باز میکنید اما نتنها سایت بارگذاری نمیشود بلکه شما با یک خطای 500 مواجه میشوید. دلیل آن هم این است که سرور شما بیش از حد بارگیری داشته است. در هر صورت این مشکل مربوط به سرور است و اگر نتوانستید آن را رفع کنید باید با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید.

رفع خطای 500 توسط شما

قبل از اینکه با پشتیبانی هاست خود تماس بگیری میتوانید کارهای زیر را انجام دهید، شاید این توانستید این خطا را از بین ببرید.

  • مرورگر خود را ببندید و دوباره باز کنید.
  • مجدد صفحه و آدرس سایت را بارگیری کنید.
  • بعد از گذشت چند دقیقه دوباره به صفحه برگردید و رفرش کنید.

انواع خطاهای 500

خود خطای 500 انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها بنابر دلیل خاصی رخ میدهند. برای مثال:

  • 500.11 : این خطا زمانی رخ میدهد که برنامه در سرور در حال خاموش شدن است.
  • 500.12 : این خطا زمانی رخ میدهد که در سرور برنامه در حال راه اندازی مجدد است.
  • 500.13 : این خطا زمانی رخ میدهد که وب سرور دچار ترافیک بسیار زیادی است.
  • 500.15 : این خطا زمانی رخ میدهد که درخواست ارسالی مستقیم برای کاربر مجاز نیست.
  • 500.19 : این خطا زمانی رخ میدهد که داده‌های پیکربندی شده در وب سرور معتبر نیستند.
  • 500.21 : زمانی این خطا را میبینید که ماژول استفاده شده در سرور شناخته نشده شده نیست.
  • 500.100 : علت نمایش این خطا، مشکل داخلی ASP است.

Common Website Errors10 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 501 Not Implemented

زمانی که شما از مرورگر خود درخواستی دارید و مرورگر به هر دلیلی آن را نمی‌پذیرد این خطا را مشاهده میکنید. درواقع خطای 501 نشان دهنده‌ی عملیات انجام نشده از سمت سرور است. جالب است که بدانید نمیتوان گفت که خطای 501 یکی از خطاهای رایج در وب سایت است، زیرا دقیقا تعریف برعکسی برای آن وجود دارد. خطای 501 یکی از نادرترین خطاهای وب سایت است.

احتمال اینکه با این خطا روبه‌رو شوید بسیار کم است اما شناخت آن ممکن است روزی برایتان مفید باشد. دلایل رخ دادن خطای 501 متفاوت است به همین دلیل باید برای رفع آن تمام مشکلات و ایرادات احتمالی را در نظر بگیرید.

برخی از دلایل رخ دادن خطای 501

  • وجود ویروس و یا استفاده از بدافزارها.
  • ایجاد ترافیک اطلاعاتی زیاد در سرور.
  • به سر رسیدن انقضاء نرم افزار سرور.

رفع خطای 501 توسط شما

از آنجایی که این خطا جز خطاهای سمت سرور است، احتمال اینکه بعد داز انجام کارهای زیر باز هم این خطا وجود داشته باشد وجود دارد.

  • صفحه مورد نظر رو دوباره بارگیری کنید.
  • کش مرورگر خود رو پاک کنید.
  • اسکن ویروس انجام بدید.
  • VPN یا پروکسی خود رو چک کنید.

Common Website Errors11 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 502 Bad Gateway

در اینترنت سرورها باهم در ارتباط هستند و گاهی اوقات یک سرور پیامی نادرست را از یک سرور دیگر دریافت میکند، در چنین شرایطی مروگر یک خطا را نشان میدهد و آن هم خطای 402 است.

دلایل بروز خطای 502

  • ایجاد تغییرات در DNS.
  • خرابی سرور. (به احتمال خیلی زیاد همین گزینه است)
  • ترافیک با حجم بالا در سرور.
  • ایجاد اختلال در CDN.
  • ممکن است از سمت فایروال مسدود شده باشید.
  • استفاده از کدهای برنامه نویسی اشتباه.

روش‌های رفع خطای 502

  • دکمه F5 را بزنید تا صفحه مجدد بارگذاری شود.
  • باز کردن آدرس سایت در تب جدید.
  • بستن تب‌های اضافی در مرورگر.
  • کش مرورگر را پاک کنید.
  • تمام کوکی‌های مرورگر را از بین ببرید.
  • مرورگر را در حالت ایمن یا همان Safe Mode قرار دهید.
  • آدرس سایت را در یک مرورگر دیگر باز کنید.
  • سیستم خود را ری استارت کنید.
  • راه اندازی مجدد تجهیزات شبکه.
  • تغییر DNS در روتر و رایانه و دستگاه.
  • بعد از گذشت چند دقیقه دوباره تلاش کنید.
  • اگر همچنان ان خطا رفع نشد باید پشتیبانی هاست تماس بگیرید.

Common Website Errors12 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 503 Service Unavailable

یکی دیگر از خطاهای رایج در وب سایت خطای 503 است. زمانی که سرور شما دچار ایراد و مشکل شود، سرور نمیتواند درخواست کاربر را تا اطلاع ثانوی بررسی کند به همین دلیل این خطا به کاربر نشان داده میشود.

علت بروز خطای 503

  • به روز رسانی سیستم‌های سرور.
  • گرفتن بک اپ از سرور.
  • قعطی اینترنت و یا سرور.
  • بارگری بیش از حد سرور.
  • ارسال درخواستی‌های مکرر به سرور.
  • اشتباه بودن کانفیگ سرور یا همان DNS.

رفع خطای 503

  • با استفاده از دکمه F5 صفحه را رفرش کنید.
  • پاک کردن کش مرورگر.
  • کامپیوتر را دوباره راه اندازه کنید.
  • سایت و ابزارهای آن را به روز رسانی کنید.
  • افزایش منابع وب سرور.
  • بر طرف کردن ایرادات برنامه نویسی.

Common Website Errors13 آشنایی با انواع خطاهای رایج در وب سایت

خطای 504 Gateway Timeout

یکی دیگر از خطاهای رایج در وب سایت خطای 504 یا Gateway time out
است. این خطا زمانی رخ میدهد که وب سایت برای نمایش اطلاعات کاربران، پاسخی از سمت سرور دریافت نکند. دقت کنید علت رخ دادن این خطا دقیقا به خاطر عدم برقراری ارتباط میان هاست وب‌سایت و دیتابیس سایت است.

علت رخ دادن خطای 504:

  • نصب و استفاده از افزونه‌ها و قالب‌های نا مناسب.
  • اطلاعات موجود در جداول دیتابیس دچار اشکال شده باشند.
  • ارتباط شبکه بین دو سرور ضعیف و کند باشد.
  • سرور عمکرد کندب داشته باشد.
  • زمان تعریف شده در سرور کوتاه باشد.

نتیجه گیری

اگر شما مدیریت یک وب سایت را بر عهده دارید باید بدانید که این خطاهای رایج در وب سایت ممکن است برای شما نیز رخ دهد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا با نوشتن یک مقاله جامع راجب به رایج‌ترین انواع خطاهای وب سایت به شما در این باره کمک کنیم. تا بتوانید در صورت مواجه شدن با این خطاها عملکرد مناسبی داشته باشید و وب سایت خود را بهینه سازی کنید.

به یاد داشته باشید که بروز خطاها در وب سایت بر روی سئوی سایت شما تاثیرات منفی میگذارند و نتایج خوشاندی را به دنبال نخواهند داشت. بنابراین در بازه زمانی‌ها مشخص وب سایت خود را آنالیز کنید و از وجود هر یک از این خطاها باخبر شوید و آن را رفع کنید. امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید. لطفا نظرات و تجربیات خودتان را در این باره برای ما در بخش نظرات بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 3 =

محبوبترین پست ها